NL / EN

De Pizza Show (19 Augustus - 19 September)

Tickets

Boek je tickets HIER als je deze show wil komen bekijken!

Stel: je bent een pizzabakker die zo enorm van skaten houdt dat je besluit dat de wereld niet zonder pizza’s kan die ook als skateboard gebruikt kunnen worden. Als dat eenmaal gelukt is besluit je dat je dus eigenlijk alles van pizza kunt maken: stoelen, sleutelhangers, fietsen, alles wat je maar kunt verzinnen. Dan ben je ondanks dat je misschien geen officiële kunstopleiding hebt gedaan, in onze ogen toch wel echt een kunstenaar. Daarom verdient de Maastrichtse Saman Khoshgbari (Flourb0y) in onze ogen absoluut een show, waarin hij voor het eerst in Amsterdam zijn pizzaskateboards en andere pizzasculpturen tentoonstelt.

Het werk van Flourb0y wordt aangevuld met pizzakunst van zowel insider als outsider kunstenaars van verschillende dagbestedingsateliers uit zowel Almere (De Witte Olifant), Goes (Galerie de Kaai) en Rotterdam (Atelier Herenplaats). Ook zijn er borden en mokken met werk van Duran Lantink en Jan Hoek te koop. De Pizzashow – My teenage fantasy is van 19 augustus tot en met 19 september 2021 te zien in Outsiderland in Amsterdam.

Opening
De opening van Pizzashow – My teenage fantasy vindt plaats op 19 augustus vanaf 19:00 uur in aanwezigheid van de kunstenaar. Om 20:30 uur speelt de punkband Pizza Knife. RSVP hier.