NL / EN

NEVER ENDING TALKSHOW (15 DEC - 12 FEB)

‘Never Ending Talkshow’ is een show door Jonathan de Regt en Mette Sterre. Deze twee kunstenaars hebben als gedeelde interesse het maken van kostuums. Verkleden/aankleden was het uitgangspunt voor hun samenwerking. En hoewel hun werk en humor complementair zijn, blijven hun persoonlijke stijlen en handtekeningen verschillend. Tijdens het hele creatieve proces begonnen ze elke werkdag met een gemeenschappelijke tekensessie voordat ze hun tentoonstellingsplannen uitwerkten.

In de nieuwe show bij No Limits! Art Castle (voorheen Outsiderland) wordt je zelf letterlijk onderdeel van een never-ending talkshow. Je wordt uitgenodigd om te gaan zitten voor een camera, naast de mannequins, en het script ligt niet vast. Waar wil je over praten? / Waar wil je het over hebben? De Regt en Sterre geven hun publiek de mogelijkheid om hun eigen live-show te hosten.

In de mise-en-scène De Regt en Sterre regisseerden, hebben twee hoofdrolspelers, een interviewer en een geïnterviewde een eindeloze conversatie voor een gemaskerd publiek.

OVER DE KUNSTENAARS

Jonathan de Regt werkte als kunstenaar bij Atelier Galerie De Herenplaats, en sinds twee jaar zelfstandig. Als kunstenaar is hij er op uit om te zien en gezien te worden. Om een gezicht te geven aan diegene waar de maatschappij niet naar omkijkt. Jonathan werkte in het atelier consequent in dezelfde techniek, en ontwikkelde zo een eigen herkenbare stijl: tekeningen met balpen, zwart en blauw, en met Oost-Indische inkt. Zijn werk is voornamelijk figuratief, de tekeningen vertellen verhalen.

Jonathan de Regt werkt voor deze show samen met Mette Sterre. Mette Sterre is een performance kunstenaar die sculpturale lichaamsmaskers creëert, die het hele lichaam van de drager bedekken. De manier waarop de complexe lichaamsmaskers beweging beperken en toelaten vormt de basis van haar performances, installaties en films. Sterre onderzoekt hoe de menselijke contouren in de breedste zin van het woord kunnen worden verstoord, zowel ideologisch als materieel, om zich af te vragen wat we nog meer kunnen zijn, anders dan mensen.

Meer info over de show TBA! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Image from NEVER ENDING TALKSHOW (15 DEC - 12 FEB) by OutsiderLandImage from NEVER ENDING TALKSHOW (15 DEC - 12 FEB) by OutsiderLandImage from NEVER ENDING TALKSHOW (15 DEC - 12 FEB) by OutsiderLandImage from NEVER ENDING TALKSHOW (15 DEC - 12 FEB) by OutsiderLand